جویدن دانه های هل می تواند بوی بد دهان را برطرف کند.دانه ی هِل حاوی مواد معدنی مهمی چون کلسیم، گوگرد و فسفر است.
ترمیم زخم معده، تقویت قلب و اعصاب با بهره گیری از این گیاه دارویی دور از انتظار نیست.
تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوءهاضمه و اسهال خونی تایید شده است.کارشناسان مقدار مصرف زیاد هِل را برای روده ها مضر می دانند.استفاده از دَم کرده دانه ی هِل برای برطرف شدن زخم های دهان نیز توصیه شده است.
بررسی ها حاکی از آن است که دانه ی هِل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطان ها از جمله سرطان سینه، پروستات و تخمدان قابلیت دارد.