منوی اصلی
صفحه نخست
انجمن های تخصصی
آپلود رایگان عکس
بازارچه سايت
دریافت روزانه ایمیل
عضویت در سایت
وبگردی - داغ ترین ها
وبلاگ پرشین سون
بیوگرافی محمد خالدنژاد
بازی آنلاین
درباره ما
تماس با ما
اخبار روز
اقتصادی
دانستنی های عمومی
مذهبی
علمی
فرهنگی و هنری
فناوری اطلاعات
ورزشی
حوادث
سیاسی
جامعه
تفریح و سرگرمی
فال روز
مطالب طنز
گالری عکس روز
انواع فال
انواع طالع بینی
بازیهای آنلاین
مطالب جالب
داستان کوتاه
پیامک - اس ام اس
مناسبت ها
عاشقانه
جوک
موبایل
نرم افزارها
تم ها
ترفند ها
بازیها
معرفی گوشی
رینگ تون
کتاب های الکترونیکی
دانشگاهی
مجله و ژورنال
رمان و داستان
کتاب های عمومی
کامپیوتر و اینترنت
روانشناسی
روابط موفق
موفقیت در کسب و کار
آیین همسر داری
کودکان
تست های روانشناسی
خانواده
خواستگاری و ازدواج
خانه و خانواده
تربیت فرزندان
هنر آشپزی و خانه داری
شیرینی پزی
دسر و بستنی
غذاها
نکات خانه داری
مجله سلامت
پزشکی و سلامت
شناخت بیماریها و داروها
خواص خوراکیها
تناسب اندام
سینمای ایران و جهان
عكسهای هنرمندان
كارتون و انيميشن
اخبار سینما و تلویزیون
مد و زيبايي
مدل لباس
مدل مو
آرايشگري
زيبايي پوست و مو
دكوراسيون هاي زيبا
مدل كفش و کیف
كامپيوتر و اينترنت
ترفند هاي كامپيوتر
ترفند هاي اينترنتي
بازيهاي كامپيوتر
مذهبی
روايات و احاديث
احکام
دانلود نرم افزار
سیستم عامل
مالتی مدیا
اینترنت
گرافیک
امنیتی
ابزار های رایت
کاربردی
اجتماعی
مصاحبه
زندگی نامه ها
ایران گردی, جهان گردی
خودرو
اخبار خودرو
گالری عكس ماشين
علمی
حقوق و فقه
نجوم و ستاره شناسی
علوم زیستی و بهداشت
تاريخ و فلسفه
پزشکی
گالری عکس سایت
هنرمندان
تصاویر خبری
ورزشکاران
تبليغات در پرشين سون
امروز :
شنبه 4 تير 01
تعداد مطالب امروز :
0
مطلب
تاريخ تاسيس پورتال:
۲۲مهرماه ۱۳۹۲
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جستجو :
مطالب جدید سایت
آخرین مطالب تالار گفتمان
معرفی به دوستان
ایمیل دوست :
*
نام شما :
*
سایز نوشته ها :
معمولی
متوسط
بزرگ
خیلی بزرگ
فاصله بین خط ها :
معمولی
متوسط
بزرگ
کمک به امور خیریه
تبليغات در پرشين سون
مطالب پر بازدید امروز
تبليغات در پرشين سون
برای تغییر در سایز فونت ها از منوی سمت چپ می توانید استفاده کنید .
برای دیدن عکس های در اندازه ی واقعی ، بر روی آنها کلیک کنید .
طرز تهیه شیرینی شطرنجی برای عید فطر
مواد لازم :
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
کره : ۱۲۵ گرم
پودر قند : ۱۵۰-۱۰۰ گرم ( اگه کم شیرین دوست دارید می تونید ۱۰۰ گرم استفاده کنید )
شیر : ۳ قاشق سوپخوری
آرد : ۲۵۰ گرم
وانیل : یک قاشق چایخوری
کاکائو : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
نکته :
می تونید از یه خمیر دیگه که قبلا" درست کردیم ، هم استفاده کنید . فقط لزومی نداره بکینگ پودر اضافه کنید .
كره و پودر قند رو با هم زن هم می زنیم تا روشن و کرم رنگ بشه .
بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه كرده و هم مي زنيم .
نکته :
اگه بعد از اینکه شیرینی های عیدتون آماده شدن ، حس کردید که شیرینی بوی کره می ده . دو دلیل می تونه داشته باشه : ۱ - کره و پودر قند رو خوب هم نزدید . ۲- مقدار وانیل تون کم بوده یا کیفیت خوبی نداشته .
نکته :
اگه بعد از اینکه شیرینی های عیدتون آماده شدن ، حس کردید که شیرینی طعم تلخی می ده . دلیلش اینه که مقدار وانیلی که استفاده کردید ، زیاد بوده .
شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
آرد رو كم كم به مواد قبلی اضافه مي كنيم . وقتي مواد سفت شدن دستگاه همزن رو مي ذاريم كنار و با دست مخلوط مي كنيم تا زمانی كه خمير به دستمون نچسبه. لزومی نداره خمیر رو زیاد ورز بدین .فقط در حدی که مخلوط بشن .
نکته :
ورز دادن زیاد شیرینی رو سفت می کنه .
برای اینکه بدونیم خمیر شیرینی عیدمون برای فرم دهی خوبه یا نه . با یه چنگال روی خمیر رو کمی فشار میدیم بایستی جای چنگال کاملا" روی خمیر بمونه .
خمیر رو یک ساعت در یخچال قرار بدین .
خمیر رو سه قسمت می کنیم و به دو قسمت از اون کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .
زیاد کاکائو نریزید چون خمیر رو کمی سفت می کنه .
تقریبا" یک چهارم از خمیر کاکائویی رو جدا کرده و بقیه خمیر کاکائویی رو روی یه دونه نایلون فریزر با وردنه بصورت مستطیل باز می کنیم ( نایلون فریزر رو از وسط با قیچی باز کنید ) عرض این مستطیل رو تقریبا" ۱۵ سانتیمتر در نظر می گیریم .
از خمیر سفید و خمیر کاکائویی باقیمانده ، نوارهایی به قطر یک سانتیمتر درست کرده و روی خمیر کاکائویی ( به ترتیبی که من قرار دادم ) بذارید .
این خمیر خیلی راحت با دست فرم می گیره ، پس سعی کنید سطح مقطع نوارهاتون مربع باشه تا موقع برش دقیقا" شکل شطرنج رو بهتون بده .
ردیف دوم رو هم مطابق شکل بچینید .
و بالاخره ردیف سوم :
بوسیله نایلون فریزر خمیر کاکائویی رو دور نوارها بپیچید . طوریکه در نهایت سطح مقطع اون شکل مربع باشه .
اگه از خمیر کاکائویی شیرینی تون اضافه اومد ، می تونید با چاقو برش بدین .
بعد سمت ديگه رو روی بقیه بپيچيد و با دست كمي محل رسيدن دو طرف خمير کاکائویی به همديگه رو هموار كنيد .
نایلون رو دور خمیر بپیچید و در یخچال بمدت ۱ ساعت قرار بدین ( اگه عجله دارید می تونید داخل فریزر بذارید ) .
خمير رو از يخچال در بياريد و نايلونش رو جدا کنید .
با يه چاقوی تيز خمير رو با عرض نيم سانت برش بدين .
نکته :
ضخامت کم شیرینی ها هم باعث سفت شدن اونا می شه .
سطح سينی فر رو چرب كنيد .
شيرينی ها رو به سيني منتقل كنيد .
اگه از مكروفر استفاده می كنيد : ابتدا پيش گرمايش ۲۰۰درجه سانتیگراد بعد دوباره دستور ۲۰۰درجه سانتیگراد convection و زمان 15 دقيقه ( اميدوارم توضيحاتم واضح باشه ) . روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
اگه از فر استفاده می كنيد : فر رو از قبل گرم كنيد بعد ۱۶۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقيقه
نکته :
با توجه به اینکه درجه حرارت فرها مثل هم نیستن . بنابر این ممکنه این زمان برای فر شما زیاد یا کم باشه . پس زمانیکه زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی زمان پخت کافیه . زیاد پختن شیرینی ها باعث سفت شدن اونا می شه .
بعد از اینکه شیرینی ها سرد شد می تونید توی ظرف در بسته بذارید و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنید .
تعداد دفعات مشاهده شده : 1295 -
و ساعت 17:32:23
موضوعات این مطلب :
تگ های این مطلب :
شیرینی پزی
|
تهیه شیرینی
|
شیرینی شطرنجی
|
تهیه شیرینی شطرنجی
|
مطالب مرتبط
مطلبی یافت نشد .
CopyRight ©
PersianSeven
2013-2021, All Rights Reserved
کلیه حقوق متعلق به سایت
پرشين سون
می باشد, استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است
آمار